Rosmah's FotoPage

By: Rosmah Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Oct-2011 00:19 Email | Share | | Bookmark
Beminat Tak?



Sunday, 6-Jun-2010 09:33 Email | Share | | Bookmark
Percutian Di Gambang

Posing berehat selepas makan di kawasan rehat Chenor.
 
 
View all 24 photos...
Pada awal cuti sekolah kami sekeluarga ke Bukit Gambang. Memang seronok giler.... Tengoklah aksi-aksi kami semasa percutian di Kuantan ni....


Wednesday, 10-Feb-2010 04:51 Email | Share | | Bookmark
Annual Dinner di First Wold Genting -30.1.10

 
 
 
View all 6 photos...
Setelah sekian lamanya, barulah ofis aku buat Annual Dinner. Paling mengejutkan apabila ofis aku buat di Genting. Dahulu buat di sekitar Kuala Lumpur aje. Apa pun, walaupun No aku tak bertuah, tapi tetap seronok. Seronok berjalan je. Main di taman permainannya tak berkesempatan sebab kesuntukan masa. Hehehe...


Tuesday, 5-Jan-2010 00:47 Email | Share | | Bookmark
Aquaria 19.12.09

Anak Buah
Ikan apa ntah. Aku pn x tau
kura2 + buaya. Spesis kacukan.
View all 10 photos...
Inilah pertama kali aku masuk Aquaria. Ini pun kakak aku belanja. Kalau nak harapkan aku gi sesaja je x kan jejak kot. Coz mahal beb! Huhuhuhu..... Tapi, apa pun thanks my sis. Merasa gak aku masuk kat Aquaria ni. Bes juga nengok ikan-ikan ni ya. Rasa kita pun nak ikut berenang cam diorang. Ni antara gambar yang aku sempat ambil sebelum HP aku kehabisan bateri.


Monday, 28-Dec-2009 05:00 Email | Share | | Bookmark
Menu Raya Haji

soto, kacang rebus
nasi ayam
ayam panggang
View all 4 photos...
Hai, tak pernah-pernah nak buat menu macam ni. Tetiba plak plan nak wat menu ni. Huhuhu.... Tapi, puas hati le.... Orang kat luar sibuk sembelih lembu, aku ngan mak n adik-beradik, sibuk lak masak-memasak. Ni le menu kita orang.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net